Overleden Mevr.T. Rouschop - Thewissen 23/09 2017

Onderstaand de overledenen uit 2017

Mevr. T.Rouschop - Thewissen
Op zaterdag 23 september is overleden Mevr. T. Rouschop - Thewissen. in de leeftijd van 92 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 30 september om 10.30 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen. Avondwake vrijdagavond om 19.00 uur.

Dhr. Gerard Prumpeler
Op dinsdag 22 augustus is overleden Dhr. Gerard Prumpeler. in de leeftijd van 91 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 26 augustus om 11.00 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Dhr. Piet Haan
Op zaterdag 22 juli is overleden Dhr. Piet Haan. in de leeftijd van 86 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op donderdag 27 juli om 11.00 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Mevr. Anny Rompen - Geelen
Op maandag 27 juni is overleden Mevr. Anny Rompen - Geelen. in de leeftijd van 93 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op maandag 03 juli om 10.30 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Dhr. Jack Kikken
Op maandag 29 mei is overleden Dhr. Jack Kikken. in de leeftijd van 85 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 03 juni om 11.00 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Mevr. Yvonne Géron - Hollands
Op woensdag 24 mei is overleden Mevr. Yvonne Géron - Hollands. in de leeftijd van 84 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 27 mei om 13.30 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Mevr. Marjo Janssen - Deckers
Op woensdag 17 mei is overleden Mevr. Marjo Janssen - Deckers. in de leeftijd van 57 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op dinsdag 23 mei om 10.30 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Mevr. Annie Tychon - Lemmens
Op maandag 20 maart  is overleden Mevr. Annie Tychon - Lemmens. in de leeftijd van 68 jaar.
De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 25 maart om 11.00 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Mevr. Ritchi-van Loo
Op dinsdag 14 februari is overleden Mevr. Ritchi van Loo. in de leeftijd van 90 jaar.
De uitvaart zal plaatsvinden op dinsdag 21 februari om 11.00 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Mevr. Mia van Loo - Bartholomé

Op maandagjanuari is overleden Mevr. Mia van Loo - Bartholomé.  in de leeftijd van 83 jaar.
 De uitvaart zal plaatsvinden op zaterdag 14 januari om 11.00 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.