Overleden Mevr. Lenie Eijkenboom - Hagen 23/02 2018

Onderstaand de overledenen uit 2018

Mevr. Lenie Eijkenboom - Hagen

Op donderdag  15 februari is overleden Mevr. Lenie Eijkenboom - Hagen  in de leeftijd van 85 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op vrijdag 23 februari om 10.30 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Mevr. Liza Kempener
Op woensdag  31 januari is overleden Mevr. Liza Kempener  in de leeftijd van 96 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op maandag 5 februari om 10.30 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.

Mevr. Elly Pluijmaekers - Rouschop
Op zondag 7 januari is overleden Mevr. Elly Pluijmaekers - Rouschop in de leeftijd van 73 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op vrijdag 12 januari om 10.30 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen. De avondwake vindt plaats op donderdag om 19.00 uur.

Mevr. Josephine Hochs - Nacken
Op woensdag  3 januari is overleden Mevr. Josephine Hochs - Nacken in de leeftijd van 95 jaar. De uitvaart zal plaatsvinden op dinsdag 9 januari om 14.00 uur in de H. Johannes de Doper kerk te Mechelen.