Vormsel/communie Mechelen

Vormsel/communie:

Viering Eerste Communie 2020

Gewijzigde data:

Tijdens de H. Mis van 9.15 uur op zondag 16 augustus in onze parochiekerk zal een van de communicantjes zijn Eerste Heilige Communie ontvangen.

Deze viering is voor iedereen toegankelijk, mits van te voren aangemeld.

Op zaterdag 19 september tijdens de H. Mis van 10.30 uur in de Wienberg zullen de andere communicantjes hun Eerste Heilige Communie ontvangen.

Deze viering is alleen toegankelijk voor genodigden.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Viering Heilig Vormsel 2020

Gewijzigde datum:

Op vrijdag 11 september tijdens de Vormselviering van 19.00 uur in onze parochiekerk zullen de jongens en meisjes van groep 7/8 van schooljaar 2019/2020 het sacrament van het Heilig Vormsel ontvangen.

Deze viering is alleen toegankelijk voor genodigden.

Het zullen bijzondere vieringen worden. We wensen alle kinderen veel geluk en wij hopen dat zij mooie herinneringen zullen bewaren aan dit feest.

Pastoor Rick van den Berg

Parochieraad Mechelen